Emne nr.: 084-M65701

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, kan du i den grad se frem til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus 18 personer weekend fyn” er det af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forbedrer nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine behov. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde dit sommerhus er selvsagt et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Skab plads og hygge til jer alle, når I booker et sommerhus til 18 personer. Her er der plads og faciliteter, der opfylder kravene hos 3-4 familier. Resten af ferieønskerne kan I snakke om undervejs. Vil I helst blive I jeres sommerhus og nyde hinandens selskab, eller kunne I godt tænke jer at tage på udflugt? Jeres udvalgte sommerhus med plads til 18 personer hører ydermere hjemme i den kategori, hvor en pool og/eller et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil tit er en del af indretningen. Uanset hvilket sommerhus I falder for, kan I roligt begynde at glæde jer.

Når du er på udkig efter et sommerhus til weekendophold, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig sandsynligheden for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Feline Holidays giver dig når som helst det største udvalg af sommerhuse, og dermed også de bedste muligheder. Nemt og enkelt.

Vi råder til hver en tid alle til at søge efter et weekendophold med mindst 3 overnatninger. Når du gør det, øger du nemlig det antal sommerhuse, du kan vælge mellem. Det skyldes ganske enkelt, at mængden af sommerhuse, hvor man kan vælge 2 overnatninger, er begrænset. Med en ekstra overnatning får du derfor mere at vælge imellem. En fordel mere er, at det typisk ikke koster mere at vælge 3 overnatninger frem for 2.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Fyn ligger lige midt i Danmark, er det nemt at komme hertil fra hele landet.

Skandinaviens største jernbanemuseum ligger i Odense. Børn som voksne kan få mange timer til at gå her med at kigge på de skønne gamle tog.

Ta' ud på både smuk og hyggelig tur med det historiske skib M/S Helge og oplev de danske kyster fra søsiden.

Lige på den anden side af Lillebælt i Fredericia ligger det store indendørs legeland Dinoland. Et godt udflugtsmål på en regnvejrsdag.

I frilandsmuseet Den Fynske Landsby kan man opleve, hvordan man levede på Fyn i det 18. og 19. århundrede. Bindingsværkshuse, sågar et ægte gadekær, landbrugsmaskiner og levende dyr er med til at gøre historien levende.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 25 sommerhuse