Emne nr.: 090-51015

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Din søgning efter ”sommerhus 13 personer fyn” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens behov.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

I et sommerhus til 13 personer er der plads til at imødekomme alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske trænger til en gåtur i den friske luft, foretrækker andre af jer måske at blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvad tiden skal bruges på i det sommerhus, I ender med at booke. Oven i købet øges dine chancer for at finde et sommerhus med swimming pool i temmelig høj grad, når det er sommerhuse i denne størrelse, du kigger efter. Kort sagt kan du altså gøre udsigten til en god ferie endnu bedre ved at booke et sommerhus med pool. Det bliver uden tvivl en succes.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine 2985 km2 er Fyn Danmarks næststørste ø - kun overgået af Sjælland

I Odense kan man besøge H.C. Andersens Hus, hvor den berømte digter og forfatter blev født. Huset er i dag et museum, og man kan her bl.a. se mange dokumenter fra forfatterens hånd.

Fjord&Bælt er et kombineret forskningscenter og oplevelsescenter. Her kommer man helt tæt på de dyr, fisk og sæler, der lever i de danske farvande, og man kan være med, når de skal fodres.

Den store legeplads med klatrebane i skovbunden i haven til Egeskov Slot, er en særlig attraktion, der vil få børnenes hjerter til at slå hurtigere.

I Fredericia, et smut over Lillebæltsbroen, ligger Madsby Legepark med masser af sjov for hele familien. Det udendørs legeland er gratis, og her er underholdning nok til en hel dag.

Det er altid spændende at tage på en udflugt til et af de mere end 100 slotte og herregårde, der er spredt over hele øen.

Det er bestemt værd at besøge det romantiske renæssance-vandslot Egeskov Slot, der er præget af middelalderen og er omgivet af en enorm have.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 50 sommerhuse