Emne nr.: 084-M70106

I kan glæde jer til en herlig ferie i uge 30. Det bliver godt at komme væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til de mange ferieoplevelser, som området omkring jeres sommerhus byder på.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode chancer du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de sommerhuse, der er ledige i uge 30.

I bestemmer helt selv, hvad ferien skal indeholde, når I lejer et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I beslutter jer for at booke.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På Ærø kan familien holde ferie i trygge rammer. Befolkningen er meget gæstfri, her hersker en god humor, og måske er det her, begrebet dansk hygge i virkeligheden stammer fra?

Matroser og vandhunde er der masser af i Marstal. Her ligger både søfartsskolen og det maritime museum.

Den maleriske by Ærøskøbing er et af de smukkeste steder i Danmark. De små bindingsværkshuse og middelalderstemningen skaber en eventyrlig atmosfære.

To gange dagligt kan man tage med postbåden fra Marstal til den lille ø Birkholm. Tager man hensyn til digerne og vildtbestanden, kan man gå tur på øen og nyde freden og naturen.

Overfyldte strande og tratikkaos skal man lede længe efter på Ærø. I stedet lokker charmerende småbyer, hyggelige møder med de lokale, grønne skove og bølgende enge.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 4 sommerhuse