Emne nr.: 084-M70106

Et sommerhus er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden hundrede procent jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I vil. Hyg jer i jeres foretrukne sommerhus og tag på udflugter i nærområdet. Der venter jer en uforglemmelig ferie med mange dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

I din søgning efter ”sommerhus ærø uge 29” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på uden videre online - nemt og enkelt.

Ærø er et populært sted at tage på ferie, og det gælder i høj grad også, når vi taler om uge 29. I kan derfor godt glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 29. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Selv om Ærø blot ligner en lille plet på danmarkskortet, kan det godt betale sig at kigge nærmere på øen. Den hyggelige stemning i de små byer og det smukke landskab danner de perfekte rammer om familieferien. Langt væk fra masseturisme.

Strandene på Ærøs sydvestlige kyst egner sig, pga. deres barske natur, perfekt til en travetur i den friske luft.

Kommer I til Ærø i slutningen af juli, kan I opleve Ærø Jazz Festival i Ærøskøbing.

Overfyldte strande og tratikkaos skal man lede længe efter på Ærø. I stedet lokker charmerende småbyer, hyggelige møder med de lokale, grønne skove og bølgende enge.

Området ved Vitsø Nor er et sandt eldorado for alle, der er vilde med naturen. Går man tur på stierne mellem strandeng og vandhuller, kan man høre utallige fuglearter og kvækkende frøer.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse