Emne nr.: 084-M70305

I sommerhuse til 10 personer er der god plads til dine, mine og vores børn. Måske kan der også blive plads til et hold bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der trænger til at komme på ferie. Så kan I opleve området sammen og tage på hyggelige udflugter. Når det betyder noget, at feriebudgettet også tillader lidt ekstra forkælelse i form af en shoppetur, en udflugt til nærmeste forlystelsespark eller en anden hyggelig familieaktivitet, er det oplagt at spare lidt penge på overnatningen. Derfor er det godt at vide, at du ofte finder et sommerhus til 10 personer til en fordelagtig pris der er lavere end den, et sommerhus med plads til flere personer løber op i.

Et sommerhus er det optimale valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ærø er lige så smukt, som var det taget ud af en billedbog.

Moderne kunst og gamle traditioner får hånd i hånd på Ærø. Begge dele kan opleves på kunstgallerier, hjemstavnsmuseer og i private rammer.

Overfyldte strande og tratikkaos skal man lede længe efter på Ærø. I stedet lokker charmerende småbyer, hyggelige møder med de lokale, grønne skove og bølgende enge.

I hundeskoven ved Marstal kan man lufte familiens firbenede medlem og nyde ikke at skulle have den i snor.

Ærø er ikke landfast med andre dele af Danmark. Dette er med til at begrænse trafikken på øen og skabe dem drømmeagtige stemning, der findes her.

Mange af Ærøs feriegæster er gengangere, der er blevet forelsket i øen og dens venlige befolkning.

Der er intet, der kan fjerne hverdagens stress og jag som en pickniktur på stranden efter en lang travetur.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse