Emne nr.: 090-43352

Et poolhus med en skøn beliggenhed i attraktive omgivelser er svaret på familiens drøm om en luksus ferie. Glæd jer til jeres egen swimming pool og naturligvis også til de oplevelser og udflugter, som lokalområdet giver mulighed for.

Din søgning efter ”poolhuse udlejning fyn” er netop kommet et godt stykke tættere på målet. Her på siden får du nemlig overblikket over det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Fordelen for dig er, at du kan fokusere på at finde dit poolhus, uden at du skal rundt på en række forskellige hjemmesider.

Når du har fundet frem til det poolhus, du foretrækker, kan du nemt og enkelt booke det. Det tager kun et kort øjeblik, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er kendetegnet ved adskillige marker, enge og skove, og bliver ikke kaldt for "Danmarks Have" for ingenting.

Tag tilbage til vikingetiden ved en tur til den enestående skibsgrav ved Kerteminde. Skibsgraven vurderes til at være 1000 år gammel.

Smørmose Strand på Thurø ved Svendborg ligger er naturskønne omgivelser og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

De lange, fine sandstrande med det rolige vand ved Tørresø og Hasmark er velegnede til en badeferie sammen med hele familien, og inviterer jer til at gå ture på stranden.

Det smukke slot Langsø Slot på Nordfyn kan desværre kun betragtes udefra, men det skønne omgivelser med skov, det lille kapel og søen er et yndet udflugtsmål. Lige i nærheden ligger en golfbane i naturskønne opgivelser.

Turister kan se havnebyen Assens i år 1900 i miniatureformat i det seværdige miniby-projekt Assens Miniby, hvor I kan se de detaljerede gamle bindingsværkshuse.

I Faaborg kan I nyde den karakteristiske atmosfære af de gamle fynske handelsbyer med deres historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Faaborgs moderne bybillede inkluderer i dag mange fine butikker, restauranter og caféer.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det poolhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 55 sommerhuse