Emne nr.: 130-D34710
Emne nr.: 130-D34710

Et poolhus står højt på ønskesedlen hos rigtig mange. Drømmen om en luksusferie med fri adgang til egen swimming pool, et tropelignende klima og masser af tid til hinanden, er der mange, der deler.

Din søgning efter et poolhus har de bedste muligheder for at blive en succes, jo flere poolhuse du kan vælge mellem. Derfor har du altid de bedste muligheder på Feline Holidays, hvor du altid finder det største udvalg af eftertragtede poolhuse.

Når du har fundet det poolhus, du helst vil have, kan du nemt og enkelt foretage bookingen via nettet. Det tager kun et øjeblik - og derefter kan I alle glæde jer til starten på en uforglemmelig ferie sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Landskabet på Mols er morænelandskab skabt i den seneste istid og en sand fryd for øjet med grønne bakker, hede, skov og marker.

Når vejret er roligt, er det en god ide at tage ned til vandet. Sæler og marsvin jager nemlig i vandet omkring Mols.

Molslaboratoriet er den del af Aarhus Naturhistoriske Museum. Her kan man få information omkring det helt særlige landskab, man oplever i Mols Bjerge.

Ved besøgscenter Molslaboratoriet begynder en vandresti, der fører op på Agri Baunehøj. En gylden pil fortæller, hvad det er, man kan se langt derude i horisonten fra toppen af bakken.

Området Femmøller er grundlagt omkring drift af vandmøller.De historiske møller og små bindingsværkshusepryder stadigt stedet.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit poolhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 31 sommerhuse