Emne nr.: 147-EAS006
Emne nr.: 147-EAS006

Et poolhus er til hver en tid i en liga for sig, så I kan i den grad glæde jer til at tage på ferie på første klasse. Det er super dejligt at have adgang til poolafdelingen, når som helst det passer jer - og selvfølgelig har I også nem adgang til udflugter og aktiviteter i lokalområdet omkring det poolhus, I har besluttet jer for.

Jeres drøm om en ferie med luksus øverst på ønskesedlen er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på hjemmesiden kan du nemlig altid se flest poolhuse. Din fordel ved at have så mange poolhuse på ét sted er, at det bliver langt nemmere at overskue dine muligheder.

Uanset hvilket poolhus du ender med at bestemme dig for, kan du så let som ingen ting booke det direkte over nettet. Det tager kun et øjeblik - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella har et mildt klima hele året rundt og skaber stemningsfulde kontraster med næsten 30 førsteklasses badesteder og maleriske omgivelser.

Det 1.178 m høje Cruz Juanar er ideelt til lange vandreture. Udsigten over omgivelserne er imponerende og med tilstrækkeligt vand og provianter kan I skabe en afvekslende dagsudflugt.

Marbellas stemningsfulde centrum er Orange Square, hvor der blev plantet træer hele vejen rundt i kanten i 1940 som bærer frugt næsten hele året. Der er adskillige historiske bygninger på pladsen og den nostalgiske charme ved "Plaza de los Naranjos" kan trænge ind på en hyggelige gadecafé.

I kan få et ganske særligt adrenalinkick i SphereMania-Center, hvor I sammen med en ledsager hver især bliver indespærret i en enorm kugle fyldt med luft og så på vej gennem en bane.

Den maleriske landsby Ojén ligger midt i det idylliske landskab, El Juanar. Indrammet af bjerge er de blomsterudsmykkede huse et populært fotomotiv, og en af de smukkeste solnedgange i Costa del Sol kan ses herfra.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit poolhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 63 sommerhuse