Emne nr.: 042-SL236
Emne nr.: 042-SL236

Et poolhus med en skøn beliggenhed i flotte omgivelser er svaret på drømmen om en luksus ferie. Glæd jer til jeres egen swimming pool og selvfølgelig også til de oplevelser og udflugter, som venter jer i lokalområdet.

Jo flere poolhuse du får at vælge mellem, jo bedre bliver dine chancer for at finde netop det poolhus, der matcher familiens ønsker. Ingen andre hjemmesider giver dig så mange poolhuse at vælge mellem som Feline Holidays. Du får overblik, og du sparer tid. Nemt og enkelt.

Uanset hvilket poolhus du ender med at beslutte dig for, kan du uden videre booke det direkte over nettet. Bookingen er hurtigt overstået - og så er det bare at læne sig tilbage og glæde sig, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Slagelse ligger ikke langt fra København og er det perfekte sted til en dejlig familieferie.

Hvis I gerne vil se et gammelt slot, skal I tage til Skælskør. Her finder I Borreby Slot, som blev bygget i år 1556 og er omgivet af en smuk park.

Husk også at få en lækker is med masser af smag på ferien. Uanset vejret kan man altid spise en dejlig is.

Kl. 13 hver onsdag ridder gardehusarerne gennem byen i deres historiske uniformer. En optræden som bestemt er værd at se.

Slagelse er især kendt for sin overdådige kulturarv. Mange kunstnere har slået sig ned her og der er konstant adskillige vekslende kunstudstillinger. Ydermere huser det Røde Tårn mange gamle skulpturer, der kan ses.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit poolhus til markedets billigste pris her på domænet. Som kunde hos os kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse