Emne nr.: 090-43352

Er det tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er et sommerhus med jeres egen pool det oplagte valg. Sådan et sommerhus får du, når du beslutter dig for at leje et sommerhus med luksusindretning. Her vil I komme til at tilbringe mange herlige timer sammen.

Luksusferien er blevet en attraktiv ferieform, fordi man har behov for at blive forkælet, når det endelig er ferietid. Vær derfor godt forberedt når det gælder ferien i et sommerhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget i sagens natur være. Når der er styr på bookingen af det sommerhus, I helst vil have, kan I begynde at glæde jer til ferien i rendyrket luksus.

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden helt og aldeles jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I vil. Hyg jer i jeres foretrukne sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der matcher dine ønsker, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der bor omkring 470.000 personer på Fyn, men i ferieperioderne er dette tal væsentligt højere.

Odense Bunkermuseum var oprindelig en atomsikret kommandocentral under den kolde krig. En spændende oplevelser for alle historie interesserede.

Besøg vandslottet Egeskov og oplev forgangne tiders storhed og charme. De smukke renæssancebygninger og det storslåede haveanlæg gør et uforglemmeligt indtryk.

Møntergården i Odense er et kulturhistorisk museum. Oplev den smukke hovedbygning fra år 1646 og ta' på en rejse tilbage i Danmarks historie.

En af de helt store attraktioner på Fyn er Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde. Blandt de imponerende arkæologiske fund kan man her se et vikingeskib fra år 925. Skibet var en vikingefyrstes grav og fundet er af international format.

I Fredericia lige på den anden side af Lillebælt kan man beundre den historiske miniby, der er en kopi for forholdet 1:10 af byen og bymuren, som den så ud i 1849. Husene, møllerne og skibene er rige på detaljer og virkelig flotte.

I Zoo i Odense kan man opleve mere end 2000 dyr af mange forskellige arter. Zooen er opdelt i spændende temaer, der er inddelt i de forskellige kontinenter.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 55 sommerhuse