Emne nr.: 130-D34710
Emne nr.: 130-D34710

I et sommerhus med luksusindretning venter der jer mange gode oplevelser. Feriens helt store højdepunkt bliver med garanti poolen, som I kan benytte, når som helst det passer jer. Nyd ferien i et sommerhus, hvor luksus og hygge følges ad. På den måde sikrer I jer en skøn ferie for både børn og voksne.

Sommerhuse med luksusindretning er meget attraktive. Derfor er det en god ide at leje dit sommerhus med pool, så snart I er klar over, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at se frem til luksusferien.

I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På Mols er der masser at lave for børnefamilier. Naturen er en stor legeplads, hvor man hver dag opdager nye muligheder. Man kan bl.a. bade, dyrke vandsport, fiske - eller lave absolut ingenting. Her finder man hurtigt sin yndlingsbeskæftigelse.

De tykke murrester af Kalø Slot leder tankerne hen på historie og eventyr. Det kan dog anbetales også at vende ryggen til ruinen og kaste et blik ud over det flade vand. Her vil man nemlig få øje på et sandt fugleparadis.

Området Femmøller er grundlagt omkring drift af vandmøller.De historiske møller og små bindingsværkshusepryder stadigt stedet.

Den sydlige del af Mols er perfekt cykellandskab, da naturen her er relativt flad. Man kan ikke undgå at blive betaget af den smukke vegetation, og de små strande er perfekte til et lille hvil. En meget smuk strækninger fører over til Helgenæs.

Kalø Slotsruin ligger på en lille halvø ude i bugten af samme navn. Resterne af det tidligere slot kan besøges til hver en tid og helt gratis.

Langs Mols' vestkyst ligger fine badestrande med lavt og roligt vand. Disse er meget populære for familier med yngre børn.

Der er mange rigtig fine indkøbsmuligheder i Knebel. Når man er på tur rundt i området, skal man holde øje med gårdbutikkerne, der sælger de herligste lokale lækkerier.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 30 sommerhuse