Emne nr.: 090-43352

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I skal til at booke jeres velfortjente ferie? I et sommerhus med luksusindretning får I blandt andet jeres egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle skønne timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I et sommerhus med luksusindretning vil ferien føles ekstra afslappende.

Sommerhusene med luksus faciliteter bliver hurtigt udlejet. Særligt op til ferier og helligdage er der høj efterspørgsel på luksushusene. Book dit sommerhus nu, så I alle kan begynde at glæde jer til ferien med pool!

Drømmen om en dejlig ferie sammen med familien i et sommerhus med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på siden finder du nemlig det største udvalg af sommerhuse med pool. Det giver dig det bedste overblik over alle mulighederne og betyder, at du nemt og enkelt kan finde og booke netop det sommerhus med pool, som er din favorit.

Uanset hvilket sommerhus I ender med at vælge, kan I alle glæde jer til en rigtig afslappende ferie. Der venter jer mange hyggelige timer med god tid til hinanden og masser af sjove og underholdende timer i poolafdelingen. Gåture og udflugter i lokalområdet omkring jeres sommerhus er naturligvis også en oplagt mulighed.

Hvad enten du er i færd med at planlægge et kortere eller et længere ophold, kan I roligt glæde jer til en ferie på første klasse. Det er ikke nødvendigt at finde en hel uge; 3-4 dage er f. eks. meget passende til en miniferie eller et (forlænget) weekendophold.

Vælg et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det optimale valg, når der skal ske noget nyt.

I din søgning efter ”luksus sommerhus med pool fyn” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er 80 km lang og 65 km bred, og her finder man de smukkeste naturområder.

Smørmose Strand på Thurø ved Svendborg ligger er naturskønne omgivelser og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

I Zoo i Odense kan man opleve mere end 2000 dyr af mange forskellige arter. Zooen er opdelt i spændende temaer, der er inddelt i de forskellige kontinenter.

I Jernalderlandsbyen Odins Odense får man et spændende indblik i, hvordan man levede i jernalderen. Her er mange aktiviteter for børnene.

Ta' ud på både smuk og hyggelig tur med det historiske skib M/S Helge og oplev de danske kyster fra søsiden.

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

På det store zoologiske museum Naturama i Svendborg kan både store og små glæde sig til helt specielle oplevelser. Bl.a. kæmpe store hvalskeletter, filmforevisninger, lys- og lydeffekter.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 55 sommerhuse