Emne nr.: 147-EAS006
Emne nr.: 147-EAS006

Vil du også gerne på luksusferie? Så er et sommerhus med egen swimmingpool det perfekte valg. Det er forkælelse ud over alle grænser at have sin helt egen pool til rådighed døgnet rundt. Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, kan alle feriegæster nyde en ganske speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Sommerhuse med luksusindretning er en meget populær måde at holde ferie på. Netop derfor kan denne form for sommerhuse hurtigt være udlejet i forbindelse med ferier og helligdage. Vær derfor ude i god tid med bookingen af jeres luksus sommerhus, så får I det største udvalg at vælge blandt - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til din familie.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella er et domicil for aktive feriegæster, der kan udøve alle former for vandsport, tage på vandre- eller cykelture samt finde fremragende golfbaner.

På et tidligere hospital har det spanske graveringsmuseum i dag åbnet sine porte. Det lille museum er centralt beliggende og nyder godt af et fremragende omdømme, og udover graveringer fra middelalderen kan I også se nutidig graveringskunst. Museet er tilsluttet et bibliotek, hvor I har mulighed for at hyggelæse forskellige kunstfotobøger.

Hvis I besøger Marbella omkring påske, finder avancerede processioner sted i den gamle bydel. Her bliver Mariastatuens trone båret fra bykirken og gennem gaderne i den historiske gamle bydel.

Det er værd at besøge kunstmuseet Museo del Grabado Espanol Contemporaneo, som ligger i en historisk bygning fra det 16. århundrede og viser værker af vigtige spanke kunstnere som Picasso, Miro eller Dali.

I kan få et ganske særligt adrenalinkick i SphereMania-Center, hvor I sammen med en ledsager hver især bliver indespærret i en enorm kugle fyldt med luft og så på vej gennem en bane.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 42 sommerhuse