Emne nr.: 090-31705
Emne nr.: 090-31705

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I vil. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter i nærområdet. Der venter jer alle tiders ferie med mange dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Det har rigtig stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”luksus sommerhus juelsminde”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er slut, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Et sommerhus med luksuriøs indretning er det definitive valg, når det gælder ferien i et sommerhus. Det er ren og skær luksus at have sin private pool til rådighed døgnet rundt. Her kan I nyde ferien på egne præmisser og hygge jer i poolen, så længe det passer jer.

Vi anbefaler altid at leje et sommerhus i god tid - og i særlig grad når der er tale om sommerhuse med luksusindretning. Denne form for ferie er meget populær, og sommerhusene med luksusfaciliteter bookes hurtigt op til ferie og helligdage. Sikr dig det bedste udvalg, når du booker i god tid!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Store som små, naturelskere og kunstinteresserede - alle har de fineste muligheder for en god ferie i Juelsminde.

Det er ideelt at tage på udflugt til Teglværkssøen, hvor der er mange smukke picnicborde, som inviterer jer til at dvæle og slappe af med hele familien.

Juelsminde ligger centralt i Danmark, hvorfor det ikke tager lang tid at komme hertil.

Hvis I er på sommerferie i Juelsminde, bør I bestemt overveje at besøge Middelalderfestivalen i Horsens, der finder sted hvert år i august. Hele byen bliver pyntet op til begivenheden.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Juelsmindes maleriske lystbådehavn er et skønt sted til en spadseretur.

Søger I et sommerhus til familiens ferie, er der masser at vælge imellem fra tangespidsen ved Bjørnsknude til mundingen af Horses Fjord.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse