Emne nr.: 130-G51278

Et sommerhus er det oplagte valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden helt jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs aktiviteter.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Lad et sommerhus med luksusindretning bidrage med følelsen af afslapning og velvære på din ferie. Når du lejer dit sommerhus med luksusindretning, kan du se frem til en ferie med jeres egen swimmingpool. Hvad er mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i dit sommerhus, lige når det passer dig?

Sommerhusene med luksus faciliteter bliver hurtigt udlejet. Specielt op til ferier og helligdage er der rift om luksushusene. Lej dit sommerhus nu, så I alle kan begynde at se frem til ferien med pool!

De forskellige sommerhuse med plads til 14 personer er oplagte valg for dig, der er ved at organisere en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal på ferie sammen. Her får I god plads til alle og nem adgang til de skønne ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet. Når faciliteter, størrelse, planlægning og pris skal gå op i en højere enhed, er et sommerhus til 14 personer en rigtig fin løsning. Her får I uden tvivl rigtig meget ferie for pengene, fordi I er flere, til at deles om lejeprisen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der bor omkring 470.000 personer på Fyn, men i ferieperioderne er dette tal væsentligt højere.

Den store legeplads med klatrebane i skovbunden i haven til Egeskov Slot, er en særlig attraktion, der vil få børnenes hjerter til at slå hurtigere.

Vovehalse i alle aldre kan glæde sig til at besøge Gorilla Park i Svendborg. Her er der trætops-klatrebaner og parkour i flere sværhedsgrader.

Sankt Knuds Kirke er navnet på Odense Domkirke. Det gotiske bygningsværk fra det 11. århundrede er en af landets største kirker.

Den attraktive ferieø Fyn er, takket være sit 1000 km lange stinetværk, perfekt at udforske på cykel.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 32 sommerhuse