Emne nr.: 090-43352

Et poolhus er altid i en liga for sig selv, så I kan i den grad glæde jer til at holde ferie på første klasse. Det er super dejligt at have adgang til poolafdelingen, når som helst det passer jer - og selvfølgelig har I også nem adgang til udflugter og aktiviteter i området omkring det poolhus, I har besluttet jer for.

Udvalget af poolhuse er altid størst her på portalen. For dig har det den betydning, at du får overblik over dine muligheder, og også at du sparer tid, fordi du bliver fri for at skulle overskue flere forskellige hjemmesider, der hver især har færre poolhuse.

Når du har fundet det poolhus, du helst vil have, kan du nemt og enkelt booke det direkte over nettet. Det tager kun et kort øjeblik, og herefter er der kun tilbage at glæde sig, til ferien starter.

Det er en ganske særlig oplevelse at booke et poolhus, hvor der er fokus på den ekstra følelse af luksus. I får bl.a. adgang til jeres egen pool, så man virkelig får følelsen af ferie på første klasse. Efter en dag med masser af oplevelser er det skønt at vende tilbage til et poolhus, hvor alt er netop så lækkert og luksuriøst, som man har drømt om.

Poolhuse med luksusindretning er utroligt efterspurgte. Derfor er det en god ide at leje dit poolhus med pool, så snart I ved, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor I gerne vil hen. Når der er styr på bookingen, kan I roligt begynde at glæde jer til luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fyn er en del af region Syddanmark. Øen har en maritim charme, og imponerer med historiske lokalsamfund med uberørte strande.

Turister kan se havnebyen Assens i år 1900 i miniatureformat i det seværdige miniby-projekt Assens Miniby, hvor I kan se de detaljerede gamle bindingsværkshuse.

En af de helt store attraktioner på Fyn er Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde. Blandt de imponerende arkæologiske fund kan man her se et vikingeskib fra år 925. Skibet var en vikingefyrstes grav og fundet er af international format.

I kan opleve fascinerende møder med mere end 2000 hjemlige og eksotiske dyr i Odense Zoo, der gentagende gange er blevet kåret som Danmarks bedste zoo.

I Fredericia, et smut over Lillebæltsbroen, ligger Madsby Legepark med masser af sjov for hele familien. Det udendørs legeland er gratis, og her er underholdning nok til en hel dag.

Den attraktive ferieø Fyn er, takket være sit 1000 km lange stinetværk, perfekt at udforske på cykel.

På det store zoologiske museum Naturama i Svendborg kan både store og små glæde sig til helt specielle oplevelser. Bl.a. kæmpe store hvalskeletter, filmforevisninger, lys- og lydeffekter.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit poolhus.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 56 sommerhuse