Emne nr.: 147-EAS006
Emne nr.: 147-EAS006

Ferien er noget ganske særligt, og en ferielejlighed er den ideelle ramme om den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i den ferielejlighed, I bestemmer jer for.

I forbindelse med din søgning efter ”luksus lejligheder i marbella” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferielejligheder som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den ferielejlighed, der matcher dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

At finde din ferielejlighed er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I endelig er i færd med at booke jeres tiltrængte ferie? I en ferielejlighed med luksusindretning får I blandt andet jeres egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle herlige timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I en ferielejlighed med luksusindretning vil ferien føles ekstra dejlig.

Ferielejligheder med luksusindretning er en meget attraktiv ferieform. Af samme grund kan denne form for ferielejligheder hurtigt være booket i forbindelse med ferier og helligdage. Vær derfor ude så tidligt som muligt med bookingen af jeres luksus ferielejlighed, så får I det største udvalg at vælge blandt - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella har en historie der går tilbage til den unge stenalder og en tilsvarende mangfoldig arkitektur og kultur, hvilket kan udforskes på en ferie.

De smukke og de rige i Marbella mødes i lystbådehavnen i Puerto Banús, hvor de beundrer lystbådene som ligger for anker her, får serveret eksklusive delikatesser på restauranterne og nyder den smukkeste solnedgang i Costa del Sol.

Marbella er også et dykkested, og den lokale dykkerskole tilbyder dyk og dykkerkurser. Ud for Marbellas kyst kan I observere fisk og planter under vandet og eventyrdykkere støder på vrag fra sunkne skibe.

Bag klitterne ved Artola ligger det maleriske strandområde Playa de Cabopino. Bræddestier tager jer over til badeområdet, som fortrinsvis benyttes af nudister.

Ved Playa de Fontanilla er der livlig aktivitet - byens mest populære badespot er centralt beliggende og op til 30 m bred. Her tilbydes alle former for vandsport og I kan få forfriskninger ved strandbarerne.

Hvis I leder efter skygge på en varm dag, kan I finde det i Parque de Alameda. Parken har siddepladser, en smuk beplantning og flere springvand.

På et tidligere hospital har det spanske graveringsmuseum i dag åbnet sine porte. Det lille museum er centralt beliggende og nyder godt af et fremragende omdømme, og udover graveringer fra middelalderen kan I også se nutidig graveringskunst. Museet er tilsluttet et bibliotek, hvor I har mulighed for at hyggelæse forskellige kunstfotobøger.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer din ferielejlighed til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på siden bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferielejligheder, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 61 sommerhuse