Emne nr.: 090-43352

Når du lejer en hytte med luksusindretning, står jeres helt egen pool til rådighed i alle døgnets timer. I en hytte med pool venter der nogle skønne timer og et liv - eller i hvert fald en hel ferie - i ren og skær luksus. Lej din hytte nu og glæd jer til alle tiders ferie i rammer ud over det sædvanlige.

Når ferien i luksuriøse omgivelser står for døren, er det på tide at booke en hytte med luksus faciliteter. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger en hytte med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget mindskes dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres foretrukne hytte så tidligt som muligt.

En hytte er det oplagte valg, når familien eller vennerne skal samles. I en hytte er tiden helt jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs aktiviteter.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter den hytte, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende hytter. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis den hytte, der passer til din familie.

Når du har fundet den hytte, du ønsker dig, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book din hytte med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i de smukkeste omgivelser på familievenlige Fyn, som har romantiske byer og hyggelige sommerhuse.

I Fredericia, et smut over Lillebæltsbroen, ligger Madsby Legepark med masser af sjov for hele familien. Det udendørs legeland er gratis, og her er underholdning nok til en hel dag.

En udflugt til Dansk Jernbanemuseum i Odense garanterer en masse sjov for hele familien. Her kan I indtage de gamle damplokomotiver og personbiler.

Lige på den anden side af Lillebælt i Fredericia ligger det store indendørs legeland Dinoland. Et godt udflugtsmål på en regnvejrsdag.

De lange, fine sandstrande med det rolige vand ved Tørresø og Hasmark er velegnede til en badeferie sammen med hele familien, og inviterer jer til at gå ture på stranden.

Som den største bisonfarm i Europa, har Ditlevsdal Bison Farm 400 eksemplarer af det mægtige dyr. Bisonfarmen inviterer jer både på individuelle ture og foredrag, og til at besøge gårdens butik og restaurant.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke din hytte hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle hytter. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du lejer din hytte hos os.

Skulle du finde den hytte, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den hytte, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 56 sommerhuse