Emne nr.: 147-EAS006
Emne nr.: 147-EAS006

Det er en helt speciel ferieoplevelse at booke en feriebolig, hvor der er fokus på den ekstra følelse af luksus. I får blandt andet jeres egen pool, så det virkelig føles som ferie på første klasse. Efter en dag med masser af oplevelser er det dejligt at kunne vende tilbage til en feriebolig, hvor alt er præcis så lækkert og luksuriøst, som man har ønsket sig.

Ferien i luksuriøse omgivelser står lige for døren. Vi anbefaler helt klart at leje den feriebolig med luksusindretning, der skal udgøre rammen om jeres ferie, i god tid. Så får I flest muligheder at vælge imellem, og chancen for at finde det helt rigtige sted bliver bedre. Glæd jer til luksusferien med egen pool i den feriebolig, I falder for.

Uanset hvilken feriebolig du falder for, kan du i den grad glæde dig til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer familiens behov. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den feriebolig, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella er et domicil for aktive feriegæster, der kan udøve alle former for vandsport, tage på vandre- eller cykelture samt finde fremragende golfbaner.

Marbellas stemningsfulde centrum er Orange Square, hvor der blev plantet træer hele vejen rundt i kanten i 1940 som bærer frugt næsten hele året. Der er adskillige historiske bygninger på pladsen og den nostalgiske charme ved "Plaza de los Naranjos" kan trænge ind på en hyggelige gadecafé.

Det 1.215 m høje La Concha rejser sig over byens tage. Det er muligt at vandre på Marbellas lokale bjerg, hvor I krydser Naturpark Juanar og kommer til et udsigtspunkt med en vidunderlig udsigt over Marbellas kystlandskab.

I kan se vidunderlige minitræer i Marbellas Bonsaimuseum. Museet der ligger i udkanten af den gamle bydel har eksisteret siden 1990'erne og kan fremvise ca. 300 minitræer. Planterne bliver arrangeret vidunderligt i et klippelandskab, og de mange vilde oliventræer fortjener meget opmærksomhed.

Det er værd at besøge kunstmuseet Museo del Grabado Espanol Contemporaneo, som ligger i en historisk bygning fra det 16. århundrede og viser værker af vigtige spanke kunstnere som Picasso, Miro eller Dali.

Marbellas hellige midtpunkt er kirken Mayor de la Encarnation. Selve bygningen stammer fra 1700-tallet, men inventaret er århundreder ældre - både malerierne, figurerne og det historiske orgel er værd at se.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 63 sommerhuse