Emne nr.: 090-43352

Når det er tid til afslapning og velvære med vennerne eller leg og svømmetræning med børnene, så er en feriebolig med jeres egen pool det helt rigtige valg. Sådan en feriebolig får du, når du beslutter dig for at leje en feriebolig med luksusindretning. Her vil I komme til at tilbringe mange herlige timer sammen.

Book jeres luksusferie nu og sikr jer det største udvalg af fantastiske ferieboliger med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større er udvalget af ferieboliger. I samme øjeblik bookingen er på plads, kan I begynde at glæde jer til at pakke taskerne og komme afsted på jeres luksusferie!

En feriebolig er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I en feriebolig er tiden helt jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs aktiviteter.

Når du leder efter en feriebolig til familiens forestående ferie, er det meget vigtigt, at den feriebolig, du bestemmer dig for, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin placering lige midt i landet er Fyn på mange måde, også kulturelt og trafikmæssigt, landets midtpunkt. Her er der alle muligheder for at få en god ferie.

I Terrariet Vissenbjerg kan man møde Skandinaviens største samling af insekter, skorpioner, krybdyr, padder og edderkopper.

En af de helt store attraktioner på Fyn er Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde. Blandt de imponerende arkæologiske fund kan man her se et vikingeskib fra år 925. Skibet var en vikingefyrstes grav og fundet er af international format.

Skandinaviens største jernbanemuseum ligger i Odense. Børn som voksne kan få mange timer til at gå her med at kigge på de skønne gamle tog.

Danmarks Fugle Zoo hører til på en fynsk bondegård. Med omkring 50 hektar naturskønne omgivelser og omkring 800 fugle er zooen en af verdens største med speciale i fugle.

Fjord&Bælt er et kombineret forskningscenter og oplevelsescenter. Her kommer man helt tæt på de dyr, fisk og sæler, der lever i de danske farvande, og man kan være med, når de skal fodres.

Ta' med på en guided Bridgewalking tur på Den Gamle Lillebæltsbro. Foruden en helt fantastisk udsigt får I interessante fakta om broen og naturen omkring den.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker din feriebolig til markedets laveste pris her på siden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 56 sommerhuse