Emne nr.: 133-CKL255
Emne nr.: 133-CKL255

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du booker en feriebolig, hvor den rene og skære luksus venter dig. I en feriebolig med luksusindretning venter jeres egen pool på jer! Derudover kan jeres feriebolig indeholde andre populære faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på den feriebolig, I har udset jer, så I ved, hvad I kan se frem til.

Lej jeres luksusferie nu og sikr jer det største udvalg af fantastiske ferieboliger med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større er udvalget af ferieboliger. Lige så snart bookingen er overstået, kan I glæde jer til at pakke taskerne og komme afsted!

En feriebolig er svaret på familiens drømme om en skøn ferie sammen. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres udvalgte feriebolig og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i færd med at organisere familiens næste ferie. Herved får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der matcher jeres ønsker. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Når søgningen er klaret, og du har valgt din feriebolig, mangler du kun at få bookingen klaret. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke mange øjeblikke at få den på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I sydøst grænser Kroatien op til Montenegro, i øst til Bosnien-Hercegovina, i nord og øst til Ungarn og Serbien og i nordvest til Slovenien.

Marco Polo er vel nok verdens mest berømte opdagelsesrejsende, og hans påståede hjem kan opleves i byen Korcula. Korcula ligger på Dalmatiens sydkyst.

På nationalmuseet "Narodni Muzej Zadar" kan man gennem talrige udstillingsgenstande blive meget klogere på dagligdagslivet i Kroatien gennem de forgangne århundreder.

Kroatien er et ægte feinschmecker-land. Mens køkkenet inde i landet består af mere solide retter, spises der først og fremmest fisk ved kysten. Nyd f.eks. havets friskfangede lækkerier på en restaurant i Pula og omegn.

Gå ikke glip af at besøge Kroatiens middelalder juvel; øen Hvar. Når man kommer til øens hovedby af samme navn, mødes man af en gammel bymur og en smuk katedral.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til den feriebolig, du er på udkig efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 12.348 sommerhuse