Emne nr.: 014-40535
Emne nr.: 014-40535

Et sommerhus kan opfylde en række ønsker. Her er plads til såvel afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I foretrækker, og skab den ferie I drømmer om.

I forbindelse med din søgning efter ”lille sommerhus juelsminde” er det af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forbedrer nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Små sommerhuse er ofte eftertragtede, fordi der er en anderledes form for hygge, når man booker et sommerhus, der er lille. Ydermere er små sommerhuse tit og ofte billigere både i leje og drift. På den måde kan I spare penge på feriebudgettet og i stedet bruge besparelsen på ferieoplevelser såsom den lokale svømmehal, bowlinghal eller en hyggelig strøgtur i en af de nærtliggende byer. Uanset hvilket sommerhus I booker, er valget af oplevelser op til jer!

Søger du efter et sommerhus, der er lille og til en lille pris? Vores prisgaranti betyder, at du ikke finder dit sommerhus til en billigere pris andre steder. Samtidigt søger du til hver en tid blandt markedets mest omfattende udvalg, når du søger på Feline Holidays. Book dit sommerhus allerede i dag og glæd dig til feriestart!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det milde klima i Danmark får flere og flere til danskere til at holde ferie inden for landets grænser. Et af de populære feriesteder er Juelsminde.

De fleste børn kan godt lige at fange krabber, og i Juelsminde er der en særdeles velegnet badebro til dette.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

En aktivitet du altid kan deltage i, i Juelsminde, er takket være de fremragende forhold, windsurfing.

Palsgaard Gods nær Juelsminde, er omgivet af skov og imponerer med en imponerende slotspark, hvor gå nogle dejlige ture.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 334 sommerhuse