Emne nr.: 147-EAN195
Emne nr.: 147-EAN195

Når du vælger en villa til ferien eller weekendturen, kan du være sikker på, at der ligger mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I er til aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller ren og skær hygge i den villa, I har booket, er helt op til jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis den villa, der imødekommer dine ønsker, har det væsentlig betydning, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg af villaer.

At finde din villa er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Du sparer altid 10% eller mere endnu

En villa, der er nedsat, vil som minimum altid betyde, at du får en rabat på 10 procent. Men vi ser nu ofte betydeligt større rabatter på 20-30 procent - og af til endnu mere end det.

Jo flere villaer du kan vælge mellem, jo bedre er din chance for at opnå den størst mulige rabat. Hvad det angår er denne side det bedste udgangspunkt, fordi du til hver en tid får overblik over det største udvalg af villaer med Last Minute rabat hos os.

Hvornår kan jeg spare mest?

Begrebet ”Last Minute” skal tages helt bogstaveligt, for der er virkelig tale om rabatter, som opstår i sidste øjeblik. Helt konkret er det sådan, at en villa tidligst bliver sat ned, hvis der er 28 dage eller mindre til starten på en periode, hvor der ikke er blevet foretaget en booking.

Hvor kan jeg finde Last Minute villaer?

Af de grunde, der er beskrevet ovenfor, findes der intet mønster for, hvordan, hvornår og hvor der på et vilkårligt tidspunkt i fremtiden vil findes flest Last Minute villaer.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad gør jeg?

Der er derfor en mulighed for, at du, når du lander på denne side, vil konstatere, at du ikke mener, det antal villaer, du kan vælge mellem, er tilstrækkeligt højt. I denne situation råder vi dig til at søge i et bredere, geografisk område. Herved øger du nemlig antallet af Last Minute villaer.

Vent ikke med at booke din villa

En villa med rabat adskiller sig fra andre tilbudsvarer på den måde, at det drejer sig om et unikt produkt, som kun kan lejes én gang i en konkret periode. Du skal derfor ikke udskyde beslutningen om at få lejet den villa til nedsat pris, du har fundet. Andre er også på udkig efter noget lignende, så hvis du skubber beslutningen til et senere tidspunkt, løber du en risiko for, at din villa ikke længere er ledigt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella er en livlig storby i det sydlige Spanien, der garanterer et afvekslende ferieophold og som også er velegnet til badeferier og kulturinteresserede.

Strandpromenaden Paseo Maritimo er byen mest populære promenade. Her kan I gå mere end 6 km og se på strandens livlige aktivitet og havet samt besøge restauranter, butikker og biografer.

Hvis I besøger Marbella omkring påske, finder avancerede processioner sted i den gamle bydel. Her bliver Mariastatuens trone båret fra bykirken og gennem gaderne i den historiske gamle bydel.

Bag klitterne ved Artola ligger det maleriske strandområde Playa de Cabopino. Bræddestier tager jer over til badeområdet, som fortrinsvis benyttes af nudister.

Alléen Avenida del Mar afslutter Marbellas strandpromenade med springvand, marmorgulv og adskillige eksotiske planter, som gør anlægget til den perfekte overgang til strandområdet og indbyder til gåture. I bør ikke gå glip af bronzestatuerne, der er skitseret af Salvador Dali - disse forestiller forskellige personer og figurer fra sagnenes verden.

Marbellas stemningsfulde centrum er Orange Square, hvor der blev plantet træer hele vejen rundt i kanten i 1940 som bærer frugt næsten hele året. Der er adskillige historiske bygninger på pladsen og den nostalgiske charme ved "Plaza de los Naranjos" kan trænge ind på en hyggelige gadecafé.

Marbella er et eldorado for golfspillere. Her kan I forbedre jeres handicap på flere golfbaner eller også kan I lære at spille golf. Aloa Golf Club er med sin 18-hullers bane en god udfordring for øvede golfspillere, mens den centralt beliggende Golf Rio Real er særligt velegnet til de første erfaringer inden for golfsporten.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker din villa til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til den villa, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 11 sommerhuse