Emne nr.: 160-D3124
Emne nr.: 160-D3124

Du sparer altid 10% eller endnu mere

Du sparer altid mindst 10%, når du lejer et sommerhus med Last Minute rabat. Ofte kan du dog være heldig at spare væsentligt mere; rabatter på 20% eller mere dukker således jævnligt op.

Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af sommerhuse til nedsat pris, og derfor har du de bedste muligheder for at finde et godt tilbud hos os.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Last Minute rabatter kan opstå når som helst i løbet af året. De reguleres i virkeligheden kun af én eneste regel: Når der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor et sommerhus (pludselig) står ledigt, kan ejeren give et afslag i prisen.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Det er ikke muligt at pege på et enkelt ferieområde og derefter sige, at her findes flest Last Minute tilbud på et givent tidspunkt. Forklaringen er, at når det udelukkende er ejerne, der kan sænke priserne - og det altid sker med en frist på maks fire uger - kan man ikke sige, at der engang i fremtiden vil være flest Last Minute sommerhuse i et specifikt område.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen aktuelle Last Minute tilbud

Det kan derfor sagtens forekomme, at du kommer ind på denne konkrete side, der handler om ”last minute sommerhus juelsminde” på et tidspunkt, hvor der i øjeblikket ikke er nogen nedsatte sommerhuse. Det kan også være, at der p.t. er så få, at du ikke kan finde det rigtige sted. I så fald vil vi anbefale, at du udvider det geografiske område, du søger i. Jo færre krav du har til geografi, jo flere Last Minute sommerhuse vil der være at vælge mellem.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

De forskellige Last Minute sommerhuse er efterspurgte, så når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, så sørg for at få gennemført bookingen.

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har udvalgt jer, helt unik.

I din søgning efter ”last minute sommerhus juelsminde” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnestemning og bøgeskove er med til at gøre Juelsminde til et populært og afslappende feriested.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Hvis I gerne vil have jeres hund med på ferie, er den velkommen langt de fleste sommerhuse i området.

En afslappende tur gennem Juelsminde midtby med de mange små interessante butikker er et hyggeligt foretagende, og meget anbefalelsesværdigt.

Nord for Juelsminde er der to bugter med sandstrande, hvor man virkelig kan slappe af og nyde det skønne landskab.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 223 sommerhuse