Emne nr.: 160-D3277
Emne nr.: 160-D3277

Et sommerhus er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt lige fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter langtidsleje sommerhus juelsminde har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Du kan altid booke et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne bliver udført.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har stor erfaring med at løse denne type opgaver og har før hjulpet en lang række firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udarbejde et løsningsforslag, der opfylder netop dine ønsker, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Filmproduktioner

Står du med ansvar for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af Danmark gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, det drejer sig om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af maks. 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke noget problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Juelsminde online her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold komme på en måde, der gør, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på hjemmesiden finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse over alt i landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Juelsminde i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen.

Hvis du har brug for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der er særligt tilpasset til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre leje dit sommerhus online. Hvis du har behov for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det milde klima i Danmark får flere og flere til danskere til at holde ferie inden for landets grænser. Et af de populære feriesteder er Juelsminde.

Det gamle fængsel i Horsens, der i dag er fængselsmuseum, og Middelalderfestivallen er to af de mange ting, man kan opleve, når man holder ferie i Juelsminde.

De fleste børn kan godt lige at fange krabber, og i Juelsminde er der en særdeles velegnet badebro til dette.

Det er dejligt at opleve ferieområdet til fods, og ved Juelsminde er der mange familievenlige ruter med en betagende udsigt.

Det er værd at se Aarup Mølle, som ikke ligger langt fra Juelsminde. Møllen ligger i skoven ved en idyllisk å, og har masser af plads til en afvekslende udflugt med hele familien.

Stranden Sandbjerg Vig i Juelsminde er et roligt sted, hvor I kan nyde at være rekreative og bade.

Søger I et sommerhus til familiens ferie, er der masser at vælge imellem fra tangespidsen ved Bjørnsknude til mundingen af Horses Fjord.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 122 sommerhuse