Emne nr.: 133-CDB675
Emne nr.: 133-CDB675

Havet har en næsten magisk tiltrækningskraft på rigtig mange mennesker. Der er noget særligt ved at stå inde på stranden og kigge ud over vandet, der strækker sig, langt ud mod den endeløse horisont. Man får ikke helt den samme følelse, når man kigger ud over en sø; til gengæld kan man her nyde synet af omgivelserne omkring den. I begge tilfælde er de naturskønne omgivelser en attraktion i sig selv - og mens I holder ferie i jeres udvalgte feriebolig, har I alverdens tid til at nyde dem. Nok så vigtigt er det forhold, at I også har masser af tid sammen, fordi I har lagt jeres travle hverdag bag jer.

Når ferien banker på, er det på tide at få booket en feriebolig. Find jeres favorit feriebolig i et skønt område, hvor hele familien kan nyde nogle skønne dage i hinandens selskab. Når I har booket den feriebolig, der skal være jeres base for ferien, kan I roligt begynde at glæde jer til I skal afsted!

I din jagt på en feriebolig er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedst mulige udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares uden videre online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med over 30 km2 er Vrana den største sø i Kroatien. Den omkringliggende Naturpark Vransko Jezero blev i 1999 udnævnt til naturbeskyttelsesområde og er hjemsted for utallige sjældne fuglearter.

En af de smukkeste og mest familievenlige strande i Kroatien findes på halvøen Pelješac og hedder "Plaža Parpratno". Det fine sand og de omkransende bløde bakker indbyder til afslapning.

I den kroatiske region Istrien finder man et utal af naturskabte skønheder. En af disse er helt sikkert drypstenshulen Baredine. Man bliver helt overvældet af skønheden i de frem store underjordiske sale og de mægtige Stalaktitter og stalagmitter.

Overvejer I at holde vinterferie i Kroatien, er et af de allerbedste steder området ved Rijeka, hvor bl.a. skisportområdet Platak ligger. Blandt andre gode vinterferiemål er hovedstaden Zagreb og Ogulin.

På nationalmuseet "Narodni Muzej Zadar" kan man gennem talrige udstillingsgenstande blive meget klogere på dagligdagslivet i Kroatien gennem de forgangne århundreder.

Naturparken Ucka strækker sig fra Kvarner Bugten til den østlige del af Istrien. Området egner sig fortrinligt til længere vandreture eller cykelture med familien.

Hvor tæt Kroatiens og Italiens historie er forbundet ses også i Trogir i Sydkroatioen. Her kan man opleve fæstningen Kamerlengo, der blev bygget af Republikken Venedig i det 15. århundrede.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 7.832 sommerhuse