Emne nr.: 133-CKL255
Emne nr.: 133-CKL255

Når du har truffet beslutningen om, at en ferielejlighed med pool skal danne rammen om familiens næste ferie, giver siden her dig de bedste muligheder. Det er nemlig på denne hjemmeside, at du finder det største udvalg - og jo flere ferielejligheder du får at vælge mellem, jo større krav kan du tillade dig at stille. Kort sagt får du de bedste chancer for at få dine ønsker opfyldt, jo flere ferielejligheder med pool der er til rådighed.

Vel ankommet til jeres foretrukne ferielejlighed kan I glæde jer til en ferie i luksuriøse og attraktive rammer. Der er intet som helst, der når op på siden af en ferielejlighed med pool, når det handler om at forkæle sig selv. Et ophold her er en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Det er intet problem at booke en periode, der er mindre end en uge. Det er der faktisk mange, der gør, fordi det er langt nemmere at finde 2-4 dage til en weekend eller en miniferie, end det er at skulle hive en hel uge ud af flere travle familiemedlemmers kalender. Uanset hvor længe I gerne vil af sted, kan du være sikker på, at I alle vender tilbage med frisk energi efter en skøn ferie med tid til hinanden.

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede ferielejlighed venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Jo flere ferielejligheder du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis den ferielejlighed, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af ferielejligheder, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet din ferielejlighed, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den ferielejlighed, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med over 30 km2 er Vrana den største sø i Kroatien. Den omkringliggende Naturpark Vransko Jezero blev i 1999 udnævnt til naturbeskyttelsesområde og er hjemsted for utallige sjældne fuglearter.

Marco Polo er vel nok verdens mest berømte opdagelsesrejsende, og hans påståede hjem kan opleves i byen Korcula. Korcula ligger på Dalmatiens sydkyst.

Kroatien er søernes og havets land, og holder man ferie her, bør man ikke gå glip af en bådtur eller en udflugt med skib.

Har I lyst til at vide mere om Kroatiens hovedstad Zagrebs historie, er det en god ide at besøge Statsmuseum Zagreb.

Har I lyst til at besøge verdens mindste by? Det kan lade sig gøre, når I holder ferie i Kroatien. Byen hedder Hum, har 24 indbyggere og betager sine besøgende med maleriske små stræder, en kirke og original vinstue.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke din ferielejlighed hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle ferielejligheder. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du lejer din ferielejlighed hos os.

Hvis du skulle finde den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferielejligheder, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 12.351 sommerhuse