Emne nr.: 130-D87104
Emne nr.: 130-D87104

Langt de fleste feriehuse er opført i naturskønne omgivelser tæt ved vand, så næsten uanset hvilket ferieområde I gerne vil opleve, vil der altid være et stort udvalg. Det er en stor fordel, fordi de mange feriehuse betyder, at I får de bedste muligheder for at finde netop det feriehus, der imødekommer jeres ønsker. Uanset hvilket feriehus du bestemmer dig for, kan du nemt og hurtigt gennemføre bookingen.

Feriehuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i lokalområdet, står alle muligheder åbne.

Når du leder et feriehus til familiens kommende ferie, er det af stor betydning, at det feriehus, du beslutter dig for, matcher så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når jagten er forbi, og du har fundet det feriehus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på uden videre online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Juelsminde er pga. sin placering det perfekte udgangspunkt til at udforske Østjylland.

Horsens, der er Østjyllands tredje største by, er en virkelig dejlig handelsby. Og så ligger den tæt på Juelsminde.

Stranden Sandbjerg Vig i Juelsminde er et roligt sted, hvor I kan nyde at være rekreative og bade.

Har I ikke taget jeres egne cykler med på ferie, kan I leje cykler til hele familien flere steder ved Juelsminde. Områdets cykelstier er forholdsvis flade, så cykelturene er overkommelige også for de yngste.

Der er hele tre flade og skønne badestrande ved Juelsminde. Her er der masser af muligheder for, at børnene kan boltre sig, de voksne kan slappe af, og hele familien kan gå en tur langs vandet.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit feriehus til markedets laveste pris her på siden. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det feriehus, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 68 sommerhuse