Emne nr.: 084-M64314

Hvert eneste år er der rift om de forskellige ferieboliger, og det er der gode grunde til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I kan nyde al den tid, I har til hinanden i jeres feriebolig. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop den feriebolig, der opfylder familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Når der både skal være plads til alle om spisebordet og godt med plads til at sidde i jeres egne tanker og bare slappe af, er en feriebolig til 20 personer et rigtig fint valg. Her er der fin plads til både hyggeligt samvær og individuelle ferieønsker for 3-4 familier. I vil tit finde et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil, når I vælger en feriebolig i denne størrelse. Det er desuden ikke usædvanligt, at der er en pool, så der er meget I kan glæde jer til.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der bor omkring 470.000 personer på Fyn, men i ferieperioderne er dette tal væsentligt højere.

Det er bestemt værd at besøge det romantiske renæssance-vandslot Egeskov Slot, der er præget af middelalderen og er omgivet af en enorm have.

Nyborg Slot fra det 12. århundrede har haft stor politisk betydning gennem tiderne. Slottet ligger lige ud til Storebælt, så et besøg her kan oplagt kombineres med en tur ned til vandet, hvor man er helt tæt på den imponerende Storebæltsbro.

Fra Middelfart kan I tage på den mest interessant sejltur langs de fynske kyster, nemlig en "marsvintur" med Geleasen Aventutra. Takket være den tilstedeværende lytteenhed ombord, kan I lytte med til marsvinenes indbyrdes kommunikation.

I Fredericia lige på den anden side af Lillebælt kan man beundre den historiske miniby, der er en kopi for forholdet 1:10 af byen og bymuren, som den så ud i 1849. Husene, møllerne og skibene er rige på detaljer og virkelig flotte.

Smørmose Strand på Thurø ved Svendborg ligger er naturskønne omgivelser og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 17 sommerhuse