Emne nr.: 147-EAS084
Emne nr.: 147-EAS084

Ferietid er familietid. Den fortravlede hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede feriebolig venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Det er væsentligt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde netop den feriebolig, der opfylder dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har fundet netop den feriebolig, der matcher dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde en feriebolig, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af en feriebolig - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne slags opgaver og har gennem årene hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udarbejde et løsningsforslag, der matcher præcis dine ønsker, både når vi taler om det antal ferieboliger, du har brug for, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et enormt udvalg af ferieboliger i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange ferieboliger, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Det er muligt at leje en feriebolig i op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det ikke er muligt at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af ferieboliger til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke en feriebolig op til 35 dage online. Hvis du har brug for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke noget problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Fuengirola online her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et andet sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således behov for hurtigst muligt at finde en feriebolig, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et kæmpestort udvalg af ferieboliger i hele landet. Du kan når som helst leje dem i op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje en feriebolig ved Fuengirola i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? I denne situation er langtidsleje af en feriebolig den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du uden videre booke den feriebolig, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har behov for en længere periode, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i en feriebolig en oplagt løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til enhver tid leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke behov.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af en feriebolig det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje din feriebolig online. Hvis du har brug for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er en feriebolig en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Gode bademuligheder og et seværdigt opland gør Fuengirola til et populært feriemål for hele familien.

Et anderledes og interessant tegn på Fuengirolas rørende fortid er levnet af en fønikisk-romersk bosættelse, der befinder sig lidt over byen. Med sin anderledes atmosfære, drager stedet én ind i en anden tid.

På de mange tennisbaner kan du udfordre familien eller vennerne eller bare slå til et par rolige øvelsesbolde i anlægget.

Hvis du er fan af frisk fisk og skaldyr af høj kvalitet, så er Fuengirola stedet. Her ligger en masse hyggelige restauranter, der tilbyder alt det bedste fra havet.

Kirken, Nuestra Señora del Rosario, der ligger på den populære Plaza de la Constitución, er et af Fuengirolas vartegn. Kirken har en imponerende fremtoning og er utrolig smuk indeni.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du lejer din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 51 sommerhuse