Emne nr.: 090-45778

Ferien er noget særligt, og en feriebolig er den oplagte ramme omkring den. Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad I kan glæde jer til i den feriebolig, I beslutter jer for.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, betyder meget. Jo flere ferieboliger der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop den feriebolig, der imødekommer jeres krav. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når du har fundet din feriebolig, er det afgørende, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online og varer kun et øjeblik. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en herlig ferie.

Ferie betyder, at man har god tid til hinanden og til at være sammen. Derfor siger det også sig selv, at familiens firbenede medlem naturligvis skal med. I vil helt sikkert nyde nogle skønne dage i jeres udvalgte feriebolig, hvor der venter en række dejlige ferieoplevelser.

Jo flere ferieboliger, hvor husdyr er velkomne, du får at vælge mellem, jo bedre muligheder får du for at finde det helt rigtige sted. For så vidt angår det punkt, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på hjemmesiden finder du nemlig til hver en tid det største, samlede udvalg af ferieboliger, hvor I er velkomne til at tage jeres dyr med. Enkelt og ligetil.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vindmøller som i Holland, røde træhuse som i Sverige og afvekslende landskaber som i Norge - alt sammen finder man på Ærø tilsat en stor portion dansk hygge.

Overalt på Ærø er der fine afmærkede vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad.

Fra Marstal er der anlagt en vandresti til Søby. Stien er 36 km lang og går både gennem øens midste og langs kysterne. Ruten kan selvfølgelig også tages i kortere bider.

I Ommel møder man ægte landsbyidyl med stråtækte huse og to små havne.

Naturbeskyttelsesområder med sjældne fugle og unikke kystlandskaber finder man flere af på Ærø. Øen har nemlig forstået at bevare sin natur og kultur.

Overfyldte strande og tratikkaos skal man lede længe efter på Ærø. I stedet lokker charmerende småbyer, hyggelige møder med de lokale, grønne skove og bølgende enge.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 31 sommerhuse