Emne nr.: 523-2760838
Emne nr.: 523-2760838

En feriebolig er et dejligt hjem væk fra jeres daglige hjem. Her kan I slå benene op, læne jer tilbage og lade roen brede sig. Det er altid skønt at komme lidt væk fra de daglige gøremål og nyde hinandens selskab - og lige netop her er en feriebolig det ideelle valg.

Din søgning efter ”ferie kroatien september” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger. Det giver dig den fordel, at du får overblik over mulighederne uden at skulle rundt på et væld af forskellige hjemmesider. På den måde sparer du tid og kan fokusere på at finde netop den feriebolig, der opfylder familiens ønsker.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

September er den første efterårsmåned, og mens temperaturen ude daler, kan man rigtigt skrue op for hyggen i den feriebolig, I vælger at booke. I en feriebolig får I alle muligheder for at planlægge jeres tid, netop som I selv kunne tænke jer. Skal I spille spil og læse en god bog, eller skal I på udflugt i naturen og til byerne i lokalområdet?

En af de mange fordele ved at booke på Feline Holidays er, at du altid får din feriebolig til markedets bedste pris. Vi har nemlig prisgaranti - og det er endda på samtlige ferieboliger. Vi har markedets største udvalg af ferieboliger at vælge iblandt - det kalder vi nem og sikker booking. Det er samtidigt din garanti for at finde lige netop det, du søger, uden at du har behov for at søge flere steder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Til Kroatien hører knap 1.250 øer. De arealmæssig største er Cres og Krk, og disse er også de mest yndede feriemål.

Naturparken Ucka strækker sig fra Kvarner Bugten til den østlige del af Istrien. Området egner sig fortrinligt til længere vandreture eller cykelture med familien.

Har familien benzin i blodet, kan I glæde jer til en dag med fart og spænding på gokart banen Kartodrom Green Garden i Pula.

Glagolite Avenue er et monument over den antikke slavisk-istriske glagolitiske kultur. Monumentet står mellem byerne Hum og Roc i Istrien og er et yndet motiv på feriebilleder.

Arkitekturinteresserede må ikke gå glip af et besøg i byen Šibenik, når de holder ferie i Kroatien. Her ligger den blændende hvide St. James Katedral. Kirken forening stilperioderne Renæssancen og Gotik og er en af byens vigtigste bygningsværker.

Gå ikke glip af at besøge Kroatiens middelalder juvel; øen Hvar. Når man kommer til øens hovedby af samme navn, mødes man af en gammel bymur og en smuk katedral.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil altid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 24.217 sommerhuse