Emne nr.: 133-CKL255
Emne nr.: 133-CKL255

Uanset hvilken feriebolig du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der er lagt op til en herlig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de aktiviteter, som venter jer i nærområdet.

Det har enormt meget at sige, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem, når du har søgt efter ”ferie i kroatien med hund”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her på Feline Holidays får du altid det største udvalg. Det giver overblik over de forskellige ferieboliger, og det sparer dig for tid, at du kun behøver at søge på denne ene side. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis den feriebolig, der opfylder dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal køres igennem, før du kan læne dig tilbage, og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den klares nemt og enkelt online.

En vellykket ferie. Det er netop, hvad hele familien trænger til. Det bliver skønt at komme væk hjemmefra i visheden om, at ingen har travlt. Tværtimod har I alle masser af tid til hinanden. Glæd jer til nogle skønne dage i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd jer til masser af frisk luft og nem adgang til udflugter og oplevelser i lokalområdet.

Med Feline Holidays som udgangspunktet for din søgning efter ”ferie i kroatien med hund” er du kommet i den bedst mulige position. Det er nemlig hos os, at du når som helst kan finde det største udvalg af ferieboliger, hvor hunden gerne må komme med på ferie. Du slipper med andre ord for besværet med at skulle finde og overskue en række forskellige hjemmesider, og du kan i stedet bruge kræfterne på at finde det helt rigtige sted her på domænet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Kroatien er et yndet feriemål for især mange tyskere. En af årsagerne er, at der flyves hertil fra talrige tyske lufthavne.

Gå ikke glip af at besøge Kroatiens middelalder juvel; øen Hvar. Når man kommer til øens hovedby af samme navn, mødes man af en gammel bymur og en smuk katedral.

Kroatien er repræsenteret talrige gange på UNESCOs verdensarvslister. Et af de mest berømte steder er den gamle bydel i Dobrovnik. Et besøg her må man ikke gå glip af.

Historie over alt andet kan man opleve i byen Solin. Her befinder sig mange af de vigtigste arkæologiske fund fra Kroatiens historie.

Har I lyst til at besøge verdens mindste by? Det kan lade sig gøre, når I holder ferie i Kroatien. Byen hedder Hum, har 24 indbyggere og betager sine besøgende med maleriske små stræder, en kirke og original vinstue.

Kroatiens hovedstad Zagreb er fyldt med historiske seværdigheder. Den bedste måde op få overblik over disse på er at benytte sig af "Hop On Hop Off Zagreb City Tour".

Katedralen i Zagreb hører til blandt de mest betydelige og smukkeste kirker i Kroatien. Ikke kun pga. arkitekturen, men også udsigten fra det 105 meter høje tårn er en uforglemmelig oplevelse.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 11.850 sommerhuse