Emne nr.: 133-CKL255
Emne nr.: 133-CKL255

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en afgørende del af glæden ved at holde ferie i en feriebolig. I kan frit skifte mellem at slappe af i jeres feriebolig og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det er væsentligt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det varer kun et øjeblik at få den overstået. Herefter kan du læne dig tilbage med ro i sindet, og glæde dig til alle tiders ferie.

I en feriebolig beslutter I selv, hvad dagen skal handle om. I oktober er der lagt op til hygge og forfriskende gåture i og omkring den feriebolig, I bestemmer jer for at leje. Her kan I samle familie og venner og nyde den flotte efterårsmåned sammen. Hvad er vigtigt for jer, når I lejer en feriebolig i oktober?

Selvom man ikke skulle tro det, så er oktober en af de mest efterspurgte måneder, når vi nærmer os de kolde måneder. Mange familier booker en feriebolig til familiesammenkomst på denne tid af året. Står du i samme situation? Så er det en god ide at indlede søgningen efter en feriebolig så hurtigt som muligt. Jo hurtigere I kommer i gang med at søge, jo større er udvalget.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Republikken Kroatien er ikke medlem af NATO, Verdenshandelsorganisationen WTO eller OSCE, og først i 2011 blev landet medlem af EU.

I Trogir ligger den iøjnefaldende St. Lawrence-katedralen, der er bygget mellem det 13. og det 16. århundrede og med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Fra fæstningen Klis får man det mest betagende udsyn over byen Split og Adriaterhavet. Fæstningen vidner om landets historie og er et fremragende fotomotiv.

En af de smukkeste cykelruter i Kroatien ligger i Istrien. Den eventyrlige rute starter ved Groznjan og løber forbi mange forskellige seværdigheder, som f.eks. Sankt Jørgen borg "Kastell des Heiligen Georgs".

Kroatiens hovedstad Zagreb er fyldt med historiske seværdigheder. Den bedste måde op få overblik over disse på er at benytte sig af "Hop On Hop Off Zagreb City Tour".

Kroatien er søernes og havets land, og holder man ferie her, bør man ikke gå glip af en bådtur eller en udflugt med skib.

På nationalmuseet "Narodni Muzej Zadar" kan man gennem talrige udstillingsgenstande blive meget klogere på dagligdagslivet i Kroatien gennem de forgangne århundreder.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 20.805 sommerhuse