Emne nr.: 160-F2027
Emne nr.: 160-F2027

Et sommerhus er det ideelle valg, når tiden atter er kommet til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter ”billigt sommerhus i slagelse” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil kunne finde det største, samlede udvalg af billige sommerhuse. Der er to ting, der er afgørende for, hvor mange sommerhuse du vil få at vælge imellem. For det første har ankomstdatoen væsentlig betydning. I sommerferien og skolernes andre ferier er der meget høj efterspørgsel, hvilket medfører høje priser.

Et sommerhus, som du beslutter at leje til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort et beløb, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er udvalget af billige sommerhuse til maks. 3000 kroner for en uge temmelig begrænset; du kan dog være heldig at finde et last minute tilbud.

Du kan have held til at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommermånederne, men der er langt imellem dem.

For det andet har det ferieområde, du beslutter dig for, betydning for, hvor mange billige sommerhuse der vil være til rådighed. I områder, hvor den gennemsnitlige pris er høj (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre sommerhuse, der kan bookes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. På den måde kommer der nemlig flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er et dejligt ferieområde.

Slagelse er især kendt for sin overdådige kulturarv. Mange kunstnere har slået sig ned her og der er konstant adskillige vekslende kunstudstillinger. Ydermere huser det Røde Tårn mange gamle skulpturer, der kan ses.

Der mangler heller ikke noget rent kulinarisk i Slagelse. Uanset om I er til et let måltid eller et restaurantbesøg, er der et passende sted for enhver smag.

Nyd en vidunderlig ferie i Slagelse, hvor I med garanti er afslappet når I kommer hjem.

Hvis du gerne vil shoppe på din ferie, er Slagelse et fremragende sted at gøre det, da byen tilbyder mange shopping-muligheder. Her kan I f.eks. købe nye skatte og souvenirs, som skal med hjem.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 31 sommerhuse