Emne nr.: 090-34698

Det er altid hyggeligt at organisere ferien sammen. Lej et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ærø er et skønt sted, og det bliver på ingen måde ringere af, at du får dit sommerhus til en lav pris. Her på portalen får du de bedste chancer for at finde et sommerhus til en billig pris; det er nemlig her, du får det største udvalg at vælge mellem.

Når du booker et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge, kan hele familien glæde sig til at få endnu mere overskud til de oplevelser, som Ærø byder på. I kan selvsagt også vælge at forkæle jer selv med ekstra god mad på ferien.

Mængden af sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst i perioderne uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest sommerhuse at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Det sker ind imellem, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Antallet af billige sommerhuse kan svinge en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus sommerhuse med egen poolafdeling kan være forholdsvist højt i ét område og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk findes en lav mængde sommerhuse, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ærø er ren postkortidyl med kulørte bindingsværkshuse, blå himmel, bølgende marker og havblik.

Kan I lide at sejle eller blot se på sejlbåde, er lystbådehavnen i Søby det oplagte sted at gå tur. Der er restauranter lige i nærheden.

Overfyldte strande og tratikkaos skal man lede længe efter på Ærø. I stedet lokker charmerende småbyer, hyggelige møder med de lokale, grønne skove og bølgende enge.

Familier med helt små børn kan med fordel besøge Vrå Strand ved Ærøskøbing. Stranden er et virkelig skønt sted med små indlandssøer, hvor de små kan plaske i vandet.

En sejltur i måneskin - mere romantisk bliver det ikke - og drømmen kan gå i opfyldelse på Ærø.

Ærøskøbing er det historiske centrum på Ærø. De hyggelige brostensbelagte stræder med de fredede farverige bindingsværkshuse fra det 18. århundrede indbyder til en oplevelsesrig gåtur gennem byen.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 12 sommerhuse