Emne nr.: 133-CDZ302
Emne nr.: 133-CDZ302

Et feriehus er et rigtig godt valg til den forestående ferie. I vil med garanti nyde opholdet i jeres hyggelige feriehus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Det har rigtig meget at sige, at du får så mange feriehuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”billig feriehus kroatien”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet det feriehus, du vil have, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit feriehus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Her på portalen kan du når som helst få overblikket over det største udvalg af de billige feriehuse, som er tilgængelige i øjeblikket.

Besparelsen på det feriehus, I beslutter jer for, kan veksles til endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været penge til. I kan roligt glæde jer til alle tiders ferie.

Du vil altid få flest billige feriehuse at vælge mellem, når ankomstdatoen ikke ligger i sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Det sker ind imellem, at et feriehus pludselig bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Derudover har den type feriehuse, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det eksempelvis er et område, hvor der er mange poolhuse, vil det øge den gennemsnitlige pris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange feriehuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation tilråder vi, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige feriehuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Dinara er med sine 1.830 meter det højeste bjerg i Kroatien. Det ligger nær byen Snin, og kæmpen danner en naturlig grænse til nabolandet Bosnien-Hercegovina.

En lidt mystisk seværdighed kan man opleve i den nordlige del af regionen Istrien. Den tidligere handelsby Dvigrad blev i det 17. århundrede hjemsøgt af en malaria epidemi. I dag henlægger byen som en spøgelsesby og er en ægte turistmagnet.

Fra fæstningen Klis får man det mest betagende udsyn over byen Split og Adriaterhavet. Fæstningen vidner om landets historie og er et fremragende fotomotiv.

Glagolite Avenue er et monument over den antikke slavisk-istriske glagolitiske kultur. Monumentet står mellem byerne Hum og Roc i Istrien og er et yndet motiv på feriebilleder.

Marco Polo er vel nok verdens mest berømte opdagelsesrejsende, og hans påståede hjem kan opleves i byen Korcula. Korcula ligger på Dalmatiens sydkyst.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det feriehus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker til det feriehus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2.980 sommerhuse