Emne nr.: 090-23730

I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i den feriebolig, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop den feriebolig, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den feriebolig, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Fyn er et skønt sted, og det bliver på ingen måde ringere af, at du får din feriebolig til en lav pris. Her på hjemmesiden får du de bedste muligheder for at finde en feriebolig til en billig pris; det er nemlig os, der giver dig det største udvalg at vælge mellem.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en herlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de oplevelser, Fyn byder på. Og naturligvis også til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Det hører til undtagelserne, at du kan finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Naturligvis kan du have held til at finde en feriebolig til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

Antallet af billige ferieboliger kan svinge temmelig meget fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus ferieboliger med egen poolafdeling kan være relativt højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk være en lav mængde ferieboliger, som kan bookes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin placering lige midt i landet er Fyn på mange måde, også kulturelt og trafikmæssigt, landets midtpunkt. Her er der alle muligheder for at få en god ferie.

Ved Fyns nordkyst finder I Bogense, der har øens største marina, som både har en smuk fiskerihavn og en børnevenlig sandstrand med en dejlig legeplads.

Et besøg på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg tager jer med tilbage til Kong Christian IV's tid. Oplev de herskabelige bygninger, de storslåede parkanlæg og ta' gerne en picknikurv med.

Odense er hjemstedet for den kendte forfatter H.C. Andersen, hvis livsværk bliver vist i billeder og beretninger på museet af samme navn i byens historiske kvarter.

Odense Bunkermuseum var oprindelig en atomsikret kommandocentral under den kolde krig. En spændende oplevelser for alle historie interesserede.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker din feriebolig til den billigste pris her på siden. Som kunde her på domænet kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 236 sommerhuse