Emne nr.: 147-EAS300
Emne nr.: 147-EAS300

En feriebolig er det optimale valg, når tiden atter er inde til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er en feriebolig et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Søgningen efter en feriebolig foregår nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære ferieboliger. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde netop den feriebolig, der passer til jer.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen på plads. Det klares uden videre online - nemt og enkelt.

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil kunne finde det største, samlede udvalg af billige ferieboliger. Der er to faktorer, der er helt afgørende for, hvor mange ferieboliger du vil få at vælge imellem. For det første har ankomstdatoen væsentlig betydning. I sommerferien og skolernes andre ferieperioder er der meget høj efterspørgsel, og det betyder høje priser.

Besparelsen på jeres feriebolig kan bruges til endnu flere af de ferieoplevelser, som Fuengirola byder på.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, er afhængigt af, hvornår du gerne vil afsted. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er antallet af ferieboliger lavt, fordi efterspørgslen er høj.

Du kan være heldig at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommermånederne, men det er sjældent.

I nogle ferieområder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fra Fuengirola går turen til Andalusiens mange spændende områder. Tag på udflugt til det fantastiske Malaga eller Gibraltar.

Under jeres ophold i Fuengirola kan I ikke komme udenom det romerske bad. Mosaikkerne og fundamentet peger tilbage til tiden, hvor Fuengirolas bybillede var præget af romerne.

Fuengirola byder på en masse sportsaktiviteter, blandt andet også et stutteri, hvor du kan forfølge din hobby for heste på højt plan.

De syv forskellige strande i Fuengirola er alle rene og pæne og har en hyggelig atmosfære. Her kan man tilbringe flere timer i solen og i havet.

På de mange tennisbaner kan du udfordre familien eller vennerne eller bare slå til et par rolige øvelsesbolde i anlægget.

Hver lørdag kan man besøge byens loppemarked i Fuengirola. Markedet er kendt i hele området, og her kan du kigge og forhandle, indtil du har fundet den helt rigtige vare til den helt rigtige pris.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig hos os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse