Emne nr.: 090-23730

Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at nyde en skøn ferie i den feriebolig, du er på jagt efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til den lange række af dejlige ferieoplevelser, der venter jer.

I din søgning efter ”billig ferie på fyn” handler det om at finde den portal, der tilbyder det største udvalg. Du kan glæde dig over, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange ferieboliger på samme sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over de forskellige ferieboliger.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Din søgning efter ”billig ferie på fyn” er nået et godt skridt på vejen. Her på siden finder du nemlig altid det største udvalg af billige ferieboliger. Det giver dig de bedste muligheder for at finde præcis den feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, der opfylder dine krav.

Når du har fundet og lejet den feriebolig, der matcher dine behov, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og selvfølgelig til at have ekstra godt råd til oplevelser og til at forkæle jer selv.

Mængden af ferieboliger til denne lave pris svinger en del i løbet af året. Der er færrest i juni, juli og august samt i skolernes øvrige ferie. Resten af året er der derimod et ret stort udvalg - og derfor har du de bedste chancer, hvis din ankomstdato falder uden for de perioder, der er højsæson.

Selvfølgelig kan du være heldig at finde en feriebolig til en billig pris i de mest populære uger, men det hører til sjældenhederne.

Antallet af billige ferieboliger kan variere en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus ferieboliger med egen poolafdeling kan være relativt højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der sædvanligvis findes en lav mængde ferieboliger, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin placering lige midt i landet er Fyn på mange måde, også kulturelt og trafikmæssigt, landets midtpunkt. Her er der alle muligheder for at få en god ferie.

En udflugt til Dansk Jernbanemuseum i Odense garanterer en masse sjov for hele familien. Her kan I indtage de gamle damplokomotiver og personbiler.

Smørmose Strand på Thurø ved Svendborg ligger er naturskønne omgivelser og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

Midt i Odense ligger en smuk og fredelig park ved navn Munke Mose. Parken er det dejlig sted at slappe af, gå en tur eller nyde picnikkurven.

I Odense kan man besøge H.C. Andersens Hus, hvor den berømte digter og forfatter blev født. Huset er i dag et museum, og man kan her bl.a. se mange dokumenter fra forfatterens hånd.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 236 sommerhuse