Emne nr.: 147-EAG601
Emne nr.: 147-EAG601

I kan se frem til en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i den feriebolig, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være der for hinanden, til at slappe af og til udflugter i lokalområdet.

I din søgning efter ”billig ferie andalusien” handler det om at finde det sted, der giver dig det største udvalg. Du kan glæde dig over, at du er kommet til det helt rigtige sted! Der er nemlig ingen andre sider, der har samlet så mange ferieboliger på samme sted, som Feline Holidays. Det giver dig den helt store fordel, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over udvalget af ferieboliger.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen klaret. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

En feriebolig, der ikke er så dyre, er et rigtig godt udgangspunkt for en billig ferie. Du vil altid finde det største udvalg af billige ferieboliger på portalen her. Der er flest ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem, når din ankomstdato falder uden for juni, juli og august.

Når du har lejet den feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, som bedst imødekommer dine krav, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at en både skøn og billig ferie tager sin begyndelse.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, afhænger af, hvornår du gerne vil afsted. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er mængden af ferieboliger lav, fordi efterspørgslen er høj.

Du kan være heldig at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerperioden, men det hører til sjældenhederne.

Der findes ferieområder, hvor der er opført mange store ferieboliger, som f.eks. har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Sådanne luksus ferieboliger hører hjemme i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der i reglen vil være en mindre mængde af ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev Andalusiens otte smukke provinser på en spændende tur rundt i Europas sydligste region.

Tag på udflugt med lejebilen igennem det spændende landskab og ud til Andalusiens mange seværdigheder.

I Cádiz-, Ronda- og Tarifaregionens bjergrige opland strækker de seværdige Pueblos Blancos sig. De hvide byer smyger sig langs bjergene med deres små huse og snoede gader. Fra byerne har man en fantastisk udsigt over det funklende Atlanterhav og kysten.

Nyd den smukke udsigt fra katedralens klokketårn, der er Sevillas velkendte vartegn.

Kun opdelt af en smal gangsti mødes Middelhavet og Atlanterhavet i Tarifa.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 160 sommerhuse