Emne nr.: 090-34698

Ingen andre steder finder du så mange ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig ferie ærø” lige kommet et stort skridt videre. Vælg den feriebolig du kunne tænke dig; det er nemt og enkelt både at finde og booke en feriebolig.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, hedder det ifølge et gammelt ordsprog. Det gælder stadig. De penge, du sparer ved at leje en feriebolig til en billig pris, kan veksles til flere oplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Ærø.

Mængden af billige ferieboliger svinger meget i årets løb. Der er altid færrest at vælge mellem hen over sommeren og i skolernes andre ferier. Du skal derfor have heldet med dig for at finde en feriebolig til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld er der en stor mængde at vælge mellem, når ankomstdatoen falder uden for højsæsonen.

Det sker af og til, at en feriebolig pludselig bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Ydermere har den type ferieboliger, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det for eksempel er et område, hvor der er mange poolhuse, vil det øge den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Det er altid hyggeligt at tage på ferie i en feriebolig. Her føler I jer hurtigt hjemme. Når man kommer væk fra den travle hverdag, bliver der bedre tid til hinanden. Den tid kan I nyde sammen i netop den feriebolig, I ender med at booke. Glæd jer til en velfortjent ferie!

I din søgning efter en feriebolig er det vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, skal du vide, at du er i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af ferieboliger.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke længe at få det overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det harmoniske landskab på Ærø indbyder til en ferie med fred og ro. Havet og de betagende strande, den friske havluft, grønne bakker og de små fredelige landsbyer.

Naturbeskyttelsesområder med sjældne fugle og unikke kystlandskaber finder man flere af på Ærø. Øen har nemlig forstået at bevare sin natur og kultur.

Mange af Ærøs feriegæster er gengangere, der er blevet forelsket i øen og dens venlige befolkning.

Stranden ved Søby er særdeles velegnet til børnefamilier på grund af den fine hvide sandstrand og det lave vand i den rolige bugt. Derudover er der også en skøn legeplads på stranden.

Kommer I til Ærø i slutningen af juli, kan I opleve Ærø Jazz Festival i Ærøskøbing.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du lejer din feriebolig hos os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 12 sommerhuse