Emne nr.: 090-30978

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det at få brikkerne til den kommende miniferie til at falde på plads. Hvad det angår, er du kommet til det bedste sted. Vi har nemlig altid det største udvalg af sommerhuse til miniferie. Det giver dig overblik, at alle mulighederne er samlet på ét sted - nemt og enkelt.

Hvis du retter varigheden fra 2 overnatninger til 3, vil der være flere sommerhuse at vælge mellem. Forklaringen er, at antallet af sommerhuse, der tilbyder 2 overnatninger, er begrænset. I langt de fleste tilfælde gør det ingen forskel på lejeprisen, om du beslutter dig for 2 eller 3 overnatninger.

Der er overhovedet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den lange række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens kommende ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du bestemmer dig for, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine blot 88 km2 areal og 6000 indbyggere er Ærø blot en lille plet på landkortet, men øen er et afslappende og skønt ferieområde.

Den maleriske by Ærøskøbing er et af de smukkeste steder i Danmark. De små bindingsværkshuse og middelalderstemningen skaber en eventyrlig atmosfære.

De kulørte strandhuse på Ærø er et stykke dansk kulturarv. Husene er fredede og må hverken ændres eller moderniseres.

Fra Marstal er der anlagt en vandresti til Søby. Stien er 36 km lang og går både gennem øens midste og langs kysterne. Ruten kan selvfølgelig også tages i kortere bider.

Der er intet, der kan fjerne hverdagens stress og jag som en pickniktur på stranden efter en lang travetur.

Ta' familien med på cykeltur på Ærø og oplev den skønne natur på nærmeste hold. Øen har mere end 100 km afmærkede ruter, og cykler kan lejes i Marstal, Ærøskøbing og Søby.

Kommer I til Ærø i slutningen af juli, kan I opleve Ærø Jazz Festival i Ærøskøbing.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 60 sommerhuse