Varmt vejr i Alicante i oktober er perfekt til at forvandle efterårsferien til en sen sommerferie med sol og høje varmegrader.
Se ferieboliger i Alicante
vejr alicante oktober_306-ES9730.853.2
Emne nr. 306-ES9730.853.2.

Vejr i Alicante i oktober:

Sådan kan udsigten for vejr i Alicante i oktober lyde: Masser af sol, vindstille og temperaturer omkring 25 grader.

Det skønne og milde middelhavsklima gør Alicante på Costa Blanca, den hvide kyst, perfekt til at forlænge sommeren. Til at få lidt kulør på kroppen. Og til at lade op til det knap så spændende vejr i Danmark om vinteren og efteråret.

Det kommer du på afstand af i det milde vejr i Alicante i oktober. Her kan du stadig tage solbad på en af de skønne strande og snuppe en dukkert i det turkisblå Middelhav.

Vandet er lunet godt op af de høje sommertemperaturer og har en temperatur på cirka 20 grader i oktober.

Inde på land er det lune vejr i Alicante i oktober tillige perfekt til udendørs caféliv, sightseeing og alle former for sport.

T-shirt og shorts er rigelig påklædning til løbeturen eller vandring i de smukke bjergegne.

Samme dresscode gælder takket være det milde vejr i Alicante i oktober på de 13 lokale golfbaner på Costa Blanca.

Regn falder der ikke meget af i Alicante og omegn. Ifølge statistikken har oktober syv dage med nedbør. Tag en let og vandtæt jakke med for at være garderet.

Uanset om man er til aktiv ferie eller bare vil slappe af, er det skønne vejr i Alicante i oktober ideelt til en ferie i en dejlig feriebolig. Den finder du nemt hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.