Vejr i Alicante i november gør med masser af sol, lys og varme op med manges syn på november som værende trist, mørk og kold.
Se ferieboliger i Alicante
vejr alicante november_306-ES9747.107.1
Emne nr. 306-ES9747.107.1.

Vejr i Alicante i november er solskin og varme

Vejr i Alicante i november er perfekt for dig, som er gået lidt død og savner energi på grund af mørke, kulde og regn i en for mange tung, dansk efterårsmåned.

Godt tre timer i en flyver tager dig ned til et vejr i Alicante i november med et tørt middelhavsklima med lys, varme og sol fra en skyfri himmel. Lige til at komme i godt humør af og få energien tilbage.

Glæd dig til at sidde på en udendørs café og misse mod solen, som varmer dig igennem på den der måde, man kender fra en dansk sommerdag. Noget, vi alle kan trænge til i november.

De aktive kan se frem til eksempelvis en løbetur i shorts og T-shirts eller et slag golf på en af de 13 lokale golfbaner. Og hvorfor ikke lige snuppe en dukkert i Middelhavet? Efter en hed sommer er vandet er stadig omkring 18 grader.

Så badning er der sammen med sightseeing og shopping også vejr til i Alicante i november.

Tag en jakke med til gåture og udendørs caféliv om aftenen og husk solbriller, sommertøj samt solcreme til en bleg dansk hud. Se frem til forundrede blikke fra spaniere iført vinterfrakker ved synet af let påklædte danskere.

Giv de lokale et smil. De kan jo ikke vide, at vi nordboer opfatter vejr i Alicante i november med dagtemperaturer over 20 grader som sommerligt.

I sådan et vejr er det perfekt at nyde et glas vin plus spansk skinke, ost, brød og oliven på balkonen i en feriebolig i Alicante. Den finder du nemt hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.