Vejr i Alicante i marts er en tør og lun sag med temperaturer over 20 grader. Det indbyder til en tyvstart på foråret, mens Danmark er ved at tø op efter vinteren.
Se ferieboliger i Alicante
vejr alicante marts_306-ES9755.130.1
Emne nr. 306-ES9755.130.1.

Vejr i Alicante i marts:

Så vi be’r bare guderne om godt vejr. I Alicante i marts behøver man ikke den slags. Her på Costa Blanca, Den hvide kyst, skinner solen fra en skyfri himmel og varmer luften til dagstemperaturer et godt stykke over de 20 grader.

Mandeltræer blomstrer i lyserødt flor side om side med farvestrålende og velduftende blomster og buske.

Alt inviterer vinterblege danskere til at tage en tyvstart på foråret med varmt og tørt vejr i Alicante i marts. En måned, hvor vinteren sagtens stadig kan have et godt tag i Danmark.

Vejr i Alicante i marts er en helt anden og varmere sag. Risikoen for nedbør er lille, fordi Alicante ligger beskyttet af en op til 1.600 meter høj bjergkæde.

Derfor kan du med sindsro pakke solbriller samt sommertøj og se frem til lade batterierne op med solenergi. For eksempel på en café ved de vajende palmer på Alicantes berømte og elegante strandpromenade.

Shopping, sightseeing og udforskning af Alicantes 3.000 år lange historie er oplagt i det milde vejr i marts i Alicante.

Det samme gælder aktiv ferie. Løb, tennis, cykling, vandreture i bjergene og golf på en af de 13 baner nær Alicante er – hvis man er til motion – en fornøjelse på Costa Blanca.

Endnu en fordel ved en tur ned til det skønne vejr i Alicante i marts er, at I har det mere for jer selv. Antallet af turister er stadig lavt.

Det gør det ekstra nemt at finde en dejlig feriebolig i Alicante hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Feriebolig Alicante

  Alicante er hovedbyen på Costa Blanca og ligger som en perle helt ud til Middelhavet. Byen og regionen har mange spændende, historiske seværdigheder, dyreparker og vandlande og ikke mindst dejlige strande, hyggelige vige og flotte klipper. Oplev stemningen, maden og kulturen i de charmerende byer.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.