Alicante har vejr i december med høj sol og dagtemperaturer over 20 grader. Ideelt til en varm juleferie. Husk solcreme og sommertøj og en let jakke.
Se ferieboliger i Alicante
alicante vejr december_306-ES9740.106.1
Emne nr. 306-ES9740.106.1.

Alicante vejr december

Mens mørket har sænket sig over Danmark, lever Alicante med sit vejr i december op til det navn, som de gamle romere gav byen for et par tusind år siden: Lucentum – Lysets by.

Solen skinner nemlig ofte fra en skyfri himmel i Alicante. Byens vejr i december giver dagtemperaturer på over 20 grader og undrende blikke fra spaniere, som iført vinterfrakker vil være rystede over at se sommerklædte danskere.

Træk på smilebåndet og nyd varmen. Er du rigtig frisk, kan en dukkert i det blå Middelhav anbefales. Efter en lang og hed sommer er vandtemperaturen stadig 15-17 grader i julemåneden ud for Alicante.

Vejr i december i byen på Costa Blanca indbyder derfor til at være ude. Spil golf på en af de 13 lokale baner. Løb en tur langs vandet. Shorts og T-shirt er rigelig påklædning; også til en vandretur i bjergene.

Sightseeing og caféliv i det fri er også oplagt i Alicante, hvis vejr i december tilmed indbyder til en aftentur på byens rambla, den berømte strandpromenade eller i den gamle bydel. En let jakke er nok i den milde aftenluft.

Overalt vil du komme forbi barer og restauranter med udeservering til langt ud på aftenen.

Sid ned og nyd en kop kaffe, et glas vin eller en gang tapas og nyd aftenstemningen i Alicante.

Hos Feline Holidays finder du nemt en feriebolig i Alicante, hvis vejr i december er perfekt til at komme på afstand af mørket, kulden og julestress i den danske vinter.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.