Vejr i Alicante er værd at tale om. Solen skinner 300 dage om året, sommeren varer til langt ind i efteråret, og selv om vinteren får du brug for solcreme.
Se ferieboliger i Alicante
vejr alicante_147-EBL625-1
Emne nr. 147-EBL625-1.

Vejr Alicante

Sikken et vejr, Alicante er velsignet med. 300 solskinsdage om året, foråret begynder i februar, sommeren varer til langt ind i efteråret, og selv om vinteren skal du huske solcreme, solbriller og sommertøj.

For mens frost og slud får os til at bukke nakken herhjemme, kan du takket være det skønne vejr i Alicante lægge hovedet tilbage og nyde temperaturer på over 20 grader.

Om sommeren ryger termometret let op over 30 grader. Til alt held sikrer Alicantes placering ved Middelhavet og en dejlig strand få minutter fra byens centrum, at du hurtigt kan tage en kølende dukkert.

Hvis du – som de fleste – kan nøjes med 20-30 graders varme, er forår og efterår perfekte årstider at nyde en ferie i Alicante på.

Om foråret blomstrer alt inklusiv mandeltræer og andre for os nordboer eksotiske planter, mens efteråret er tid til høst af oliven og citrusfrugter.

Husk en regnfrakke i oktober, hvor der kan komme en del nedbør, og en jakke i vintermånederne. For nok er vejr i Alicante en varm sag, men nætterne kan være kølige fra december til marts.

Hvis du også vil ned og nyde det gode vejr i Alicante, finder du let en feriebolig hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.