Udlejning af lejlighed i Alicante sikrer dig og familien eller vennerne en privat ferie, hvor I bestemmer programmet og eksempelvis oplever Costa Blancas Gibraltar.
Se lejligheder til udlejning i Alicante
udlejning lejlighed alicante_306-ES9742.440.4
Emne nr. 306-ES9742.440.4.

Udlejning af lejlighed i Alicante

Udlejning af lejlighed i Alicante sikrer dig og familien eller vennerne den bedste ferie på Costa Blanca-kysten med 300 årlige solskinsdage og et hav af skønne strande.

Med udlejning af lejlighed i Alicante får I nemlig en feriebolig med plads modsat et trangt hotelværelse.

Plads til både hygge og privatliv fjernt fra mylderet på og omkring et hotel. I en ferielejlighed er der også en stue og en balkon, hvor I kan slappe af og spise, hvis energiniveauet ikke lige er til at gå på restaurant.

Den form for frihed til at vælge er der masser af med udlejning af lejlighed i Alicante.

Se lejligheder til udlejning i Alicante

Kom på toppen

Det kan nemt føre til et besøg på toppen af Peñon de Ifach, Costa Blancas svar på Gibraltar.

Den 332 meter høje kalkstensklippe stritter op af havet ved fisker- og feriebyen Calpe 67 kilometer nord for Alicante.

Turen til tinden begynder ved det lille center Aula de Natureza. Belønningen for den godt timelange vandring op ad en smal og snoet sti er – ud over sved på panden og god motion – enestående udsigter over Middelhavet, Sierra Helada-bjergene og Calpe.

I bugten mod ved syd ved Playa Arenal-stranden ligger Calpes gamle bydel, der stammer fra middelalderen. Herfra er byen vokset mod nord ved Playa Levante.

Se lejligheder til udlejning i Alicante

Peñon de Ifach ligger i en lille nationalpark med over 300 arter blomster og planter samt 80 fuglearter.

Har man fået appetit af op- og nedturen, er det oplagt at udforske Calpes køkken. Det er baseret på frisk fisk og andet godt fra havet, for eksempel ragout af blæksprutter, samt paella og andre risretter med blandt andet hvide bønner og majroer.

Vil du også have fordelene med udlejning af lejlighed i Alicante, finder du nemt en feriebolig hos Feline Holidays.

Se lejligheder til udlejning i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.