En strandlejlighed i Alicante er perfekt til daseferie ved den smukke Costa Blanca-kyst nær storbyliv og eventyr i bjergene i baglandet – hele året rundt.
Se strandlejligheder i Alicante
alicante om vinteren_356-ES-03108-01
Emne nr. 356-ES-03108-01.

Strandlejlighed Alicante

En strandlejlighed i Alicante giver dig det hele. Sol, strand, et turkisblåt Middelhav, spansk folklore og storbyliv, idylliske landsbyer og vandremuligheder i bjergene, forlystelsesparker og badelande som Terra Mítica, Mundomar og Aqualandia ved Benidorm .

Listen er lang, men husk at du selv bestemmer tempoet i en strandlejlighed i Alicante. Her er hverken et rigidt udflugtsprogram eller faste tider for morgenmad og andre måltider som på et hotel, hvor man tillige skal stuve sig sammen på ét værelse.

Nej, i en strandlejlighed i Alicante er der masser af plads til privatliv og hygge.

For eksempel i den svale aftenluft på balkonen med et glas rødvin og snacks i form af spansk skinke, ost, brød og oliven.

Se strandlejligheder i Alicante

Vajende palmer og varmt badevand

Der kan også være udsigt til bjergene og en af Alicantes mange skønne strande. Her venter gyldent sand, vajende palmer samt et turkisblåt Middelhav med varmt og børnevenligt badevand.

Få minutter fra Alicantes storbyliv i det pulserende og hyggelige centrum finder du den en kilometer lange Playa del Postigüet.

Men du kan også nemt finde en strandlejlighed i Alicante ved Europas bedste strand. Den syv kilometer lange Playa de San Juan ligger kun fem kilometer nord for bymidten.

Begge strande er kendetegnet af at være rene og fri for sten, men til gengæld rigt forsynet med restauranter, isbarer, gratis brusere og udendørs fitnesscentre samt livvagter og blå flag.

Imellem Postigüet og San Juan frister strandene ved Albufereta, El Campello og Cabo de las Huertas; sidstnævnte har tre klippeomkransede strande.

Se strandlejligheder i Alicante

Fred, ro og masser af sol

En strandlejlighed i Alicante ved Playa de Saladar syd for byen eller en af de syv små strande i Guardamar er blandt de mange andre oplagte muligheder. Hernede er der færre turister og faciliteter samt mere fred og ro.

300 dage om året skinner solen i Alicante, så godt vejr er næsten garanteret. Også i det tidlige forår og langt ind i efteråret. Selv om vinteren kan du lune og sole en vinterbleg krop i dagtemperaturer over 20 grader.

Trænger du til at holde ’fri’ fra strandlivet, venter der masser af idylliske landsbyer og vandremuligheder i smuk natur i bjergene i baglandet.

Alt sammen nær en strandlejlighed i Alicante, som du let finder hos Feline.

Se strandlejligheder i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.